Chapuis Manurhin MR73 Sport

Chapuis Manurhin MR73 Sport

Chapuis Manurhin on ikoninen revolveri, joka kootaan ja säädetään käsityönä ranskalaisten aseseppien toimesta. Kilpa- ja viranomaiskäyttöön suunnitellut Manurhin -revolverit ovat taattua Chapuis-laatua. MR73 Sport on suunniteltu erityisesti korkeatasoiseen kilpailuun ja tarkkuusammuntaan, ja siinä on säädettävät tähtäimet, säädettävä liipaisin ja ergonomiset kahvat.

SUOSITUSHINTA 2930 €

Saatavissa olevat kaliiperit

38 SPL

357 MAG

Paino

1050 g

Lipas

6

Laukaisinkoneisto

Double

Säädettävä liipaisin

Kaikissa Manurhin MR73-sarjan revolvereissa on säädettävä laukaisukoneisto: Liipaisimen etuvedon säätöruuvi on sijoitettu liipaisimeen ja iskurin sekä jousen vastusten säätöruuvit on sijoitettu itse runkoon. Äärimmäiset säätömahdollisuudet sallivat juuri ampujalle sopivimman kokonaisuuden löytämisen ja hallittujen laukausten ampumisen kerta toisensa jälkeen.

Runko, sylinteri ja piippu

Korkealuokkainen teräs koneistetaan viisiakselisella CNC-jyrsimellä, mikä takaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden. Myös rungot koneistetaan sertifioidusta, taotusta teräksestä parhaan luotettavuuden saavuttamiseksi. Kylmätaottu piippu takaa pitkän käyttöiän, paremman kestävyyden ja maailmanluokan tarkkuuden. Prosessi on tarkkaan kontrolloitu, jotta jokainen Manurhin-revolveri täyttää tarkat laatuvaatimukset. Patruunapesän viimeistely takaa äärimmäisen sileän, lasimaisen pinnan, jolla saavutetaan pitkän käyttöiän ja parhaan tarkkuuden taustalla oleva kovuusaste.

Kokoaminen käsityönä

Revolverit kootaan, viimeistellään ja kiillotetaan lopuksi käsityönä. Alansa parhailla asesepillä on pitkä kokemus äärimmäistä tarkkuutta vaativasta työstä. Jokaista työvaihetta kontrolloidaan jatkuvan laadunvarmistuksen protokollien mukaan.

MR73 testaus ja koelaukaukset

• CIP testiammunta: Jokainen pesä testataan patruunoilla, jotka tuottavat 30% enemmän painetta kuin CIP:n maksimiarvo sallii .357 magnum -kaliiperissa. (CIP:n säädös) • Toiminnot testataan ammattimaisten aseseppien toimesta: Liipaisimen vetovastus, säätövara, ajoitus ja viritys ovat erityishuomion kohteena SA ja DA -malleissa • Kaikkien revolvereiden tarkkuus testataan. MATCH-revolverit toimitetaan ainoastaan, jos ne ovat läpäisseet tarkat testit, joissa kuuden laukauksen kasa on alle 20 mm 25 metrin etäisyydeltä ammuttuna Jokaisella Manurhin-revolverilla ammutaan tehtaalla keskimäärin 24 laukausta.

Lisää Chapuisilta

Blogi ja uutiset

Ranskalaisen Chapuis’n ikoniset Manurhin-revolverit nyt saatavilla Suomessa

Chapuis Armes tuo markkinoille kaksipiippuisen X4 -kiväärin

Chapuis Nordic Edition