Tietoa meistä

Tietoa meistä

Modernin maailman ja perinteiden välissä toimiva Chapuis seuraa markkinoiden muuttuvia odotuksia tinkimättä aseidensa viimeistelyn tasosta ja perinteisestä ulkonäöstä  – tunnusomaisista piirteistä, jotka ovat vuosikymmenten ajan muovanneet yrityksen mainetta ja osaamista.

TARINA, JOKA SAI ALKUNSA YLI 100 VUOTTA SITTEN

Chapuis’n suku aloitti toimintansa asealalla 1900-luvun alussa St Bonnet le Châteaussa (lähellä St Etienneä) Ranskassa piippujen ja koneistojen valmistajana ennen ryhtymistään kokonaisten aseiden valmistajaksi. Viimeisten 100 vuoden aikana aseseppien taidot on hiottu huippuunsa, jotta Chapuis yltäisi korkeimman tason aseiden valmistukseen alusta loppuun saakka.

RANSKALAISTA AMMATTITAITOA

Halu hallita jokaista tuotantovaihetta alusta loppuun saakka on ohjannut myös Chapuis’n aseseppien ammattitaidon kehittämistyötä. Korkealuokkaisten aseiden valmistaminen on vaatinut sekä ammatillisen tietämyksen että käsityötaitojen kehittämistä – ammattitaitoa, jota vaalitaan vielä tänäkin päivänä, jotta lopputulos olisi juuri niin viimeistelty, kuin mistä Chapuis on tullut tunnetuksi.

INNOVAATIOKYKY ON PROSESSIN YTIMESSÄ

Idean synnyttyä, sitä täytyy ruokkia jotta se voi muuttua todelliseksi tuotteeksi. Tämän saavuttamiseksi vaaditaan innovatiivisia suunnittelijoita, ensiluokkaisia raaka-aineita sekä kattava valikoima viimeisintä koneistusteknologiaa. Koneet eivät kuitenkaan olisi mitään ilman niitä käyttäviä aseseppämestareita, jotka muotoilevat aseiden osat lastu kerrallaan, viimeistellen ne pikkutarkasti aina koneistosta tukin kauniin kaareviin muotoihin.

ALUE, JOKA ON TUNNETTU ASEIDEN VALMISTUKSESTA

Chapuis Armes sijaitsee lähellä Saint-Etienneä, joka on asesepistään ja aseiden valmistuksesta tunnettu alue jo 1700-luvulta lähtien. Tätä perintöä jatkaa myös Chapuis tarjoamalla entistäkin korkealaatuisempia aseita, jotka noudattavat perinteikästä muotoilua, mutta ovat samanaikaisesti uusimpien trendien mukaisia ja moderneja. Näin Chapuis osaltaan takaa kotiseutunsa ammattitaidon säilyvyyden myös tulevaisuudessa.

Blogi ja uutiset

Ranskalaisen Chapuis’n ikoniset Manurhin-revolverit nyt saatavilla Suomessa

Chapuis Armes tuo markkinoille kaksipiippuisen X4 -kiväärin

Chapuis Nordic Edition